torstai 5. heinäkuuta 2018

Pirkanmaan persuissa olevan suurelle yleisölle täysin tuntamattomia ehdokkaita tulossa joten muutaman kymmenen äänten kerääjille vaihtoehto on varma Rajat kiinni tamperelainen Seppo Lehto



Viranomaiset mm poliisi, syyttäjät, tuomarit (demla ry.) ovat totaalisesti matuinvaasion käskyläisiä ja orjia, sille vaihtoehtoista voimakasta politiikkaa ja taskuunkusemisellemme ehdoton: Ei!


Isänmaan asialle Herran siunausta ;) https://patologista-vittuilua.blogspot.com/ kun tuntuu kovasti Pirkanmaan persuissa olevan suurelle yleisölle täysin tuntemattomia ehdokkaita tulossa, joten muutaman kymmenen äänten kusitippojen / äänten kerääjille vaihtoehto on varma Rajat kiinni tamperelainen Seppo Lehto ;) joka tietää mistä puhuu, eikä ole turhaan vaiti erilaisten komukoiden valheiden edessä, sen tietävät kaikki politiikkaa seuranneet.


Metsien mies kirveslinja politiikka sisä- ja ulkopolitiikkaan, passitarkastukset rajoille, eikä elintasopakolaisia maahamme lainkaan!



-------------------------
Tampereen valkoinen vaihtoehto Seppo Lehto Isänmaan Asialla r.y.
https://tampereen-valkoinen-vaihtoehto.blogspot.com
---------------------------------

1 kommentti:

  1. Varokaa ettette joudu neekerien pataan ;)

    Blogeissani lisää, twitter ei salli pitkä ujelluksia https://neekeriongelma.blogspot.com neekeriongelma sen ei pitäisi olla meidän vastuullamme Europarlamentaarikko Seppo Lehto valkoinen mies ei kuitenkaan neekerien ruokalistalla

    VastaaPoista